Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Azoren
(kleinschalige) liveaboards brengen u naar de mooiste duikstekken!

Liveaboards Azoren: Liveaboards bieden duikers de beste mogelijkheden om de verder gelegen duikstekken en onaangetaste riffen te ontdekken. Zeker voor avontuurlijke duikers is een liveaboard cruise een echte aanrader! Natuurlijk kunnen de bekende duikstekken in de nabije omgeving van de kust ook in alle rust bezocht worden. U kunt letterlijk alle kanten op!

Hoe verder u vaart, des te groter de kans om grotere vissen, haaien, schildpadden of zelfs mantaís te spotten. Daarnaast is de kans dat u met meerdere liveaboards tegelijk op ťťn duikstek aanlegt vele malen kleiner dan bij kant- en zodiak duiken, vanaf het vaste land.

Duiken rond de Azoren
Op het gebied van duiken komt u in de Azoren niets tekort! U kunt onder andere in de buurt van Pico duiken op het beroemde Princess Alice rif dat bekend staat om de vele manta's! Ook is er een duikstek midden op zee waar een paar maanden per jaar ontmoetingen met Blauwe haaien (en met enig geluk zelfs met Mako haaien) gegarandeerd worden, volgens Pico Sport! Ook de overige Ďstandaardí duikstekken rondom Pico en het naast gelegen eiland Faial zijn zeker de moeite waard. Tijdens een liveaboard cruise worden (vrijwel altijd) alle bijZONdere duikstekken met een bezoekje vereerd!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten Azoren
VP ťn LO
Ontdek de rijke wateren rond de Azoren, op de makkelijkste manier. Verblijf 3 nachten aan boord en 4 nachten op Pico. Bij full charter slaapt u zolang aan boord als u wilt!
VP ťn LO
Stap aan boord bij de Narobla 3 en bezoek de beste duikstekken rond de eilanden van de Azoren op een unieke & gemakkelijke manier!