Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Faial
Maak onvergetelijke duiken in de Atlantische Oceaan!

Het eiland Faial ligt 6 kilometer ten Noordwesten van Pico en is ťťn van de eilanden van de Azoren, op ruim 15.000 kilometer afstand van Portugal. Onder natuurliefhebbers is het eiland uiterst populair, dankzij de aanwezigheid van mooie flora (en fauna, zoals jeneverbesstruiken en blauwe hortensiaís. Wandelaars kunnen vrijwel overal hun hobby uitoefenen op het 21 kilometer lange en 15 kilometer brede eiland! Dat is natuurlijk niet alles: de Portugese wateren rond Faial verhullen een ongekend scala aan duikavonturen!

Duiken rond Faial
Portugal staat voornamelijk bekend om het aangename weer, de smakelijke wijnen en de uitbundige gastvrijheid. Maar wat veel mensen vergeten is dat Portugal Ďbeschiktí over de Azoren: deze eilandengroep staat garant voor vele geweldige duikavonturen!

Duik zowel overdag als ís nachts en kijk uit over de zanderige-, rotsformatie rijke- of met geulen bezaaide bodem: het onderwaterlandschap is zeer wisselt en zo hier en daar ligt een wrak. De duikmogelijkheden zijn eindeloos; hierdoor zullen zowel beginners als gevorderden zich helemaal thuis voelen in deze wateren!

Faial Island wordt omringd door helder water met een overvloedig marine leven, waardoor ook snorkelen goed mogelijk is in dit gebied (op bepaalde stekken). Andere stekken staan juist garant voor adrenalinevolle momenten en memorabele herinnering, tijdens onder meer stromingsduiken. Dankzij deze diversiteit zullen duikers met verschillende interesses zich aangetrokken voelen tot Faial en komen zij hier aan hun trekken!

Wanneer u duik bijna afgelopen is en u terugkeert naar het wateroppervlak, begint de tweestrijd in uw hoofd tussen het verlangen direct weer te water te gaan of toch eerst rustig de tijd te nemen om een andere stek te kiezen (maar welke dan!?). Geen paniek! Samen met de professionele crew van Haliotis ontdekt u al het moois onder de golven, van dit deel van de Atlantische Oceaan!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Faial
****
Logies & ontbijt
Prima hotel met 131 kamers en uitzicht over de prachtige jachthaven! De duikschool van Haliotis bevindt zich binnen het resort haar muren.
****
Logies & ontbijt
Een uitstekende keuze wanneer u de sfeer van een groot resort wilt ontlopen, maar wťl wilt profiteren van faciliteiten, zoals een zwembad & restaurant.