Reisadvies

Liveaboard Routes Baja California

Liveaboard routes Baja California

Klik hier voor het Mexico (Socorro) liveaboard vertrekschema

Een van de beste manieren om veel en plezierig te duiken is een liveaboard op een cruiseboot. Je geniet van uitstekende service aan boord en duikt op de mooiste plekken rond Baja California! Diving World heeft een aantal liveaboard boten geselecteerd met eerste klas service en accommodatie. Iedere boot heeft zijn eigen sfeer, maar de kwaliteit en gastvrijheid aan boord zijn van gelijke waarde.

Baja California is vooral bekend door de duikstekken rondom Socorro en Guadalupe Island. Ontmoetingen met grote pelagische vissen, zoals hamerhaaien,walvissen, walvishaaien en mantaís zijn hier heel normaal. Baja California is ook een van de weinige plekken waar je nieuwsgierige zeeleeuwen tegenkomt en je kunt (kooi)duiken naar witte haaien!

2 gevonden.

Guadalupe

Stille Oceaan > Mexico - Baja > Liveaboard Routes Baja California

Guadalupe wordt gezien als een van de beste plekken ter wereld om oog in oog te staan met witte haaien. Hier staan meer dan 200 witte haaien geregistreerd!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info

Socorro

Stille Oceaan > Mexico - Baja > Liveaboard Routes Baja California

Bij veel duikers die van groot zeeleven houden op het verlanglijstje vanwege de buiten proportionele kans op ontmoetingen met hamerhaaien en mantaís!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
2 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots