Reisadvies

Verlengen op de Galapagos

Verlengen in de Galapagos

Heb je heerlijk genoten van een liveaboard cruise rond de Galapagos? Dan heb je waarschijnlijk nu behoefte om eventjes aan wal te blijven, met je blote voeten in het heerlijke warme zand. Diving World biedt daarom verleningsbestemmingen aan nŠ diverse liveaboard reizen. Na de wateren rond de Galapagos doorzocht te hebben naar onder andere haaien, kun je de bovenwaterwereld bewonderen.

Al genoeg van de Galapagos genoten? Kies er dan voor om je reis te verlengen met een prachtige stop-over. Hierdoor is het mogelijk om je prachtige vakantie nog onvergetelijker te maken. Geniet van twee prachtige vakanties in ťťn!

1 gevonden.

Verlengingen aan wal in (duik)resorts Galapagos

Stille Oceaan > Galapagos > Verlengen op de Galapagos

De Galapagoseilanden zijn een paradijs op aarde en ťchte bucketlist bestemming met unieke soorten flora en fauna, schitterende stranden.

Offerte aanvragen
  
Prijs op aanvraag
Verleng je duikvakantie in de Galapagos voor totale ontspanning!
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots