Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Stone Town

Stone Town is het sfeervolle historische centrum van Zanzibarís hoofdstad aan de westkust. In de straten van het UNESCO werelderfgoed raak je niet uitgekeken. Wandel door de smalle steegjes, bezoek een moskee en struin over een van de drukke markten. Of pak je rust in het Forodhani Park aan de waterkant en zie hoe traditionele dhow boten af en aan varen. Bezienswaardigheden die je niet mag missen zijn het Arabische Old Fort uit 1698 en het icoon van Stone Town, het House of Wonders.

Typisch in Stone Town zijn de van koraalsteen gemaakte huizen, maar er zal je nog iets anders opvallen. Waar je ook loopt in het oude centrum, de deuren zijn bijzonder. Prachtig versierd of eenvoudig maar kolossaal, de deur is als het ware een statussymbool op het eiland. Probeer tijdens je wandeling de verschillende stijlen te ontdekken!

Ben je uitgeslenterd en op zoek naar verfrissing? Ontdek dan de wateren van Zanzibar! Met een traditionele dhow boot vaar je naar de mooiste duikplekken. Onder water spot je vooral veel koraal en macroleven.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Stone Town
*****
Logies & ontbijt
Vanuit het luxueuze Park Hyatt Zanzibar wandel je zo het historische centrum van Stone Town in. De mooiste bezienswaardigheden zijn gewoon op loopafstand en het duikcentrum om de hoek!
****
Logies & ontbijt
Midden in het centrum van Stone Town en met schitterend uitzicht over de Indische Oceaan. Het authentieke Tembo House Hotel & Apartments is alles wat je nodig hebt!