Reisadvies

Matemwe

Duikvakantie Matemwe & algemene informatie

Matemwe is een klein dorp aan de noordoostkust van Zanzibar. Je komt hier vooral om te ontspannen. Geen druk centrum met winkeltjes, maar sfeervolle accommodaties met het langste strand van Zanzibar voor de deur. Matemwe wordt populairder onder toeristen, maar weet tot nu toe zijn rust te behouden.

De dagen vul je met zonnebaden aan het zwembad, lange wandelingen over het witte zandstrand en een duik in de helderblauwe zee. Opvallend in Matemwe is het getij. Aan de oostkust van Zanzibar neemt de oceaan tijdens vloed namelijk een groot deel van het strand in. Het water kan zelfs helemaal tot de beschermende zeeweringen van het hotel komen. Een bijzonder gezicht!

2 gevonden.

Matemwe Beach Village

Indische Oceaan > Zanzibar (Tanzania) > Matemwe

Intiem guesthouse met een mooie ligging en optimale duikmogelijkheden voor een goede prijs, dat is Matemwe Beach Village.

Offerte aanvragen
   
Vanaf €1367,-
per persoon
9 dagen met Kenya Airways & KLM van Amsterdam naar Zanzibar
Volpension
Boeken & meer info

Villa Kiva Resort

Indische Oceaan > Zanzibar (Tanzania) > Matemwe

Luieren aan het zwembad, een heerlijk drankje aan de bar of een mooie duik in het blauwe water. In het sfeervolle Villa Kiva Resort zal je je niet snel vervelen!

Offerte aanvragen
   
Vanaf €1123,-
per persoon
9 dagen met Kenya Airways & KLM van Amsterdam naar Zanzibar
Logies & ontbijt
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots