Reisadvies

Kiwengwa

Duikvakantie Kiwengwa & algemene informatie

Kiwengwa is een klein dorp aan de oostkant van Zanzibar met veel grote all inclusive hotels en resorts aan het paradijselijk witte zandstrand. In Kiwengwa vind je geen straten vol restaurants en winkeltjes. Je komt hier om lekker te relaxen en te genieten van zon, zee en strand.

Opvallend in Kiwengwa is het getij. Aan de oostkust van Zanzibar neemt de oceaan tijdens vloed namelijk een groot deel van het strand in. Het water kan zelfs helemaal tot de beschermende zeeweringen van het hotel komen. Een bijzonder gezicht!

2 gevonden.

Bluebay Beach Resort & Spa

Indische Oceaan > Zanzibar (Tanzania) > Kiwengwa > TOP 20 leren duiken

Geniet van alle luxe faciliteiten die Bluebay Beach Resort & Spa te bieden heeft en vergeet zeker niet een duik te nemen in de heldere zee!

Offerte aanvragen
   
Vanaf €1549,-
per persoon
9 dagen met Kenya Airways & KLM van Amsterdam naar Zanzibar
All-inclusive
Boeken & meer info

Sultan Sands

Indische Oceaan > Zanzibar (Tanzania) > Kiwengwa

Heerlijk resort direct aan het strand van Kiwengwa. Drink een drankje aan de bar, spring in het koele zwembad of maak gebruik van de vele duikmogelijkheden.

Offerte aanvragen
   
Vanaf €1486,-
per persoon
9 dagen met Kenya Airways & KLM van Amsterdam naar Zanzibar
All-inclusive
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots