Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Kiwengwa

Kiwengwa is een klein dorp aan de oostkant van Zanzibar met veel grote all inclusive hotels en resorts aan het paradijselijk witte zandstrand. In Kiwengwa vind je geen straten vol restaurants en winkeltjes. Je komt hier om lekker te relaxen en te genieten van zon, zee en strand.

Opvallend in Kiwengwa is het getij. Aan de oostkust van Zanzibar neemt de oceaan tijdens vloed namelijk een groot deel van het strand in. Het water kan zelfs helemaal tot de beschermende zeeweringen van het hotel komen. Een bijzonder gezicht!

Niet ver van Kiwengwa ligt de Mnemba Atol, hťt duik- en snorkelparadijs van Zanzibar! Trek je duikpak aan of pak je snorkel en ga op zoek naar tonijnen, barracudaís en clownsvissen. Met een beetje geluk spot je zelfs dolfijnen en walvishaaien!

Een ander leuk uitstapje vanuit Kiwengwa is Stone Town, het historische centrum van de hoofdstad van Zanzibar. In de straten van het UNESCO werelderfgoed raak je niet uitgekeken. Wandel door de smalle steegjes, bezoek een moskee en struin over een van de drukke markten.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Bestemmingen Kiwengwa
****
All inclusive
Geniet van het heerlijke weer en de prachtige duiken, bij een van de best georganiseerde duikcentra van Zanzibar, tijdens uw verblijf in het heerlijke Bluebay Beach Resort.
***/****
All inclusive
Geniet van optimale faciliteiten, zoals het (buffet)restaurant en de 2 bars. De duikmogelijkheden zijn eindeloos rond Zanzibar!