Reisadvies

Liveaboard Routes Seychellen

Liveaboard routes rond de Seychellen

Klik hier voor het Seychellen liveaboard vertrekschema

Een liveaboard duikvakantie is de beste manier om optimaal te genieten van de indrukwekkende onder- (en boven)waterwereld van de Seychellen. Je hebt de mogelijkheid drie of meer duiken per dag te maken en aan boord geniet je van uitstekende service. Daarnaast beschikken de liveaboard boten in de Seychellen over eerste klas accommodaties. De kwaliteit en gastvrijheid aan boord zijn in de verschillende boten van gelijke kwaliteit. Wel heeft iedere boot haar eigen specifieke sfeer. Hierdoor kun je kiezen voor een boot waar je je helemaal thuis voelt.

De liveaboard routes in de Seychellen zijn uniek. De boten varen naar riffen en wrakken tussen én rond de eilanden in de Seychellen. Dit betekend dat je niet enkel op zee bent, maar ook kunt eilandhoppen. Tijdens je tijd op de liveaboard boot kun je zowel genieten van de wonderen onder de golven als van de prachtige omgeving en natuur boven water. Een unieke vakantie dus. De vaarroute wordt door de kapitein en duikgids bepaald, afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Zo krijg je de beste garantie op een optimale vaarroute.

1 gevonden.

Island Hopping Seychellen

Indische Oceaan > Seychellen > Liveaboard Routes Seychellen

Eilandhoppen is een unieke manier om zo veel mogelijk van de Seychellen te zien. Je bezoekt de beste duikstekken én hoogtepunten boven water!

Offerte aanvragen
 
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots