Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Routes Seychellen
Ontdek de Seychellen op een unieke manier!

Liveaboards Seychellen: Liveaboard duikvakanties zijn de beste manier om optimaal te genieten van de indrukwekkende onder- (en boven-)water wereld van de Seychellen. U heeft de mogelijkheid 3 of meer duiken per dag te maken! Aan boord geniet u niet alleen van het prachtige uitzicht op schouwspellen die vanaf het droge niet te zien zijn, maar ook van een uitstekende service.

De liveaboard routes in de Seychellen zijn uniek! De boten varen naar riffen en wrakken tussen en rond de eilanden in Seychellen, dit betekend dat u niet enkel op zee bent, maar ook kan 'Island Hoppen'. Tijdens u tijd op de liveaboard boot kunt u zowel optimaal genieten van de wonderen onder de golven als van de prachtige omgeving en natuur bovenwater. Een unieke en betoverende vakantie dus. De vaarroute wordt per keer door de kapitein en duikgids bepaald, afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Zo krijgt u de beste garantie op een optimale vaarroute.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Routes Seychellen
Island Hopping is een unieke manier om zo optimaal mogelijk te genieten van de Seychellen! U bezoekt de beste duikstekken ťn belangrijkste must sees boven water!