Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Dominica
Diverse koraalsoorten, prachtige wanden en meerÖ

Dominica is een prachtige eilandenstaat in de Caribische Zee, behorend tot de Bovenwindse Eilanden. Het eiland werd ontdekt in 1493 door Christoffel Columbus en is sindsdien gekoloniseerd door verschillende Europese landen, namelijk Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig is Gemenebest Dominica onafhankelijk!

Duiken rond Dominica
Evenals vele andere landen in de Cariben biedt Dominica een prachtig onderwaterdecor voor fantastische duikavonturen. Op korte afstand van de 148 kilometer lange kust liggen mooie duikstekken te wachten tot u ze met een bezoek komt vereren. Bewonder kleurrijke vissen, krabben, schildpadden, de mooiste murenen en Campagne Reef Ė waar belletjes opdoemen uit de bodem: een bijZONder natuurfenomeen! Er worden voornamelijk bootduiken gemaakt rond het eiland, onder meer vanuit het Buddy Dive Duikcentrum. Buddy Dive is gevestigd in het leuke Fort Young Hotel, gelegen op steenworp afstand van de hoofdstad Roseau.

Niet alleen duikenÖ
Naast uitstekende duikmogelijkheden is er nog veel meer te beleven op het relatief kleine eiland: geniet tijdens een wandeling door de jungle van prachtige natuur - waaronder wonderschone, kolkende watervallen -, blijf dicht(er) aan het wateroppervlak tijdens een snorkeltrip of stap aan boord bij een van de whale-watching tour boten. De mogelijkheden zijn eindeloos op Dominica!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Dominica
****+
Duik met het welbekende Buddy Dive! Naast de mooiste stekken rond Bonaire, kunt u nu ook de wateren rond Dominica verkennen vanuit dit professionele duikcentrum!